Maden Group
një shtëpi për ty një shtëpi për ty

Për ne

Duke qenë te kyqur direkt në projektimin dhe realizimin e objekteve banuese për një kohë të gjatë , duke u ballafaquar me probleme dhe mangësi të ndryshme të kësaj fushe, pas shumë analizave dhe bashkpunimeve “Maden Group” plason në treg katalogun “Një shtëpi për ty”.

Qëllimi i këtij katalogu është ofertimi i një pakoje komplete duke përfshirë projekte origjinale dhe ndertimin kualitativ, vetëm me produktet më cilësore në treg. Katalogu do të publikohet një herë në vit.

Katalogu i dedikohet të gjithë atyre që pretendojnë të ndërtojnë shtëpi, poashtu mund të shërbej si udhërrëfyes i mirë për mirëmbajtje të objekteve apo ndërtim të karakterit të ndryshëm.

Besojmë që puna dhe përkushtimi jonë do të ndikojnë që ne, shoqëria kosovare të jemi më afër botës me arkitekturë, kulturë banimi dhe mjedis. Përmes këtij katalogu i qasemi publikut-klientit në mënyrën më profesionale duke i ftuar të jenë pjesë e këtij evoluimi arkitekturor dhe kulturës banuese.

Nuk kemi dyshim që projekti maden do të jetë një pako e kompletuar dhe shumë e sigurt që klientët t`i përcjellim nga ëndërra për shtëpi deri tek shtëpia e ëndërrave e cila do të jetë edhe motoja jonë…

Kush jemi ne…

 • memli DUSHI, inxhinier i ndertimtarisë
 • ideal VEJSA, ma.sc.arkitekt cand.
 • pëllumb GJINOLLI, inxhinier i mjedisit
 • agon ÇETA, dizajner

 • gazmend DEMA, arkitekt BSC cand.
 • vlora AVDIU, arkitekt BSC
 • artan HOXHA, arkitekt BSC
 • liridon BEQIRI, arkitekt BSC cand.
 • mjellma HALILI, arkitekt BSC cand.
 • armelina HASANI, dizajnere
 • arbër MATOSHI, dizajner/arkitekt BSC cand.
 • ermal VEJSA, administrata
 • alban NOJANI, administrata
 • visar KELMENDI, marketing

 • gresa PALLASKA, në ballinë
 • arbër HOXHA, fotograf
 • yllka BRADA, kostumet

 • lulëzim KRYEZIU, inxhinier i ngrohjes
 • kimete SHUJAKU, teknike e ndërtimtarisë
 • muharrem SEJDIU, inxhinier i elektrikës
 • arben HAJRIZI, inxhinier ujë & kanalizim
 • adem HAJDINI, inxhinier i elektrikës

 • adnan SYLA, arkitekt BSC cand.
 • agim ALI, arkitekt BSC
 • ardian MUHADRI, arkitekt BSC cand.
 • arianit RAMADANI, arkitekt BSC cand.
 • armend MULLARAMA, arkitekt BSC cand.
 • besnik JUSUFI, arkitekt BSC
 • dardan BISLIMI, ma.sc.arkitekt cand.
 • driton PACOLLI, arkitekt BSC cand.
 • krenar SINANI, arkitekt BSC
 • lekë HADRI, arkitekt BSC cand.
 • lulëzim NUZA, arkitekt BSC cand.
 • mensur KRYEZIU, ma.sc.arkitekt
 • mirlinda KQIKU, arkitekt BSC
 • nexhmije KRYEZIU, ma.sc.arkitekt cand.
 • shpejtim MUSTAFA, arkitekt BSC
 • suad ISMAILI, arkitekt BSC cand.
 • teuta HOXHA, ma.sc.arkitekt
 • verona YMERI, ma.sc.arkitekt cand.
 • votim EMINI, arkitekt, urb